RICSI Golfja


FRANKY A6


FRANKY GOLF


Ricsi Golfja

Ricsi felkeresett, hogy csináljunk a Golfjáról egy ütős fotósorozatot. Mondanom sem kell, hogy nem akármilyen autóval van dolgunk. Ez egy Golf 7 GTD, alatta KW Variante 3 állítható futóművel és egy gyönyörű szett OZ Superturismo LM felnivel, centerlock style felniközepekkel. Az összkép iszonyú szigorúra sikerült, amihez hozzjárulnak a full LED OSRAM első lámpák, az R Golfból beszerzett hátsó lámpák, valamint a Maxton első toldat. Ricsi a megkeresés után megtudta, hogy videózással is foglalkozom, így kért egy mozgóképet is az autójáról, amit azóta sem bánt meg! Alább láthatjátok a végeredményt.

BAGGED A6

Bizony, ez a rész az A6-osomról szól. Írott formában nem sok helyen találni infót róla, így nem is bánom, hogy van egy ilyen része is a weboldalamnak. Ez az Audi egy 2012-es A6 Avant, a középső 3.0 literes motorral, azaz a 245 lovas verzióval. Természetesen S-Tronic váltó és a legendás quattro hajtás segítségével adja le ezt a teljesítményt. Az autó kívül-belül S-line felszereltségű. Gondoskodtam róla, hogy a lehető legközelebb legyen a földhöz, így airride-ra cseréltük a gyári gátlóit, valamint, hogy ki is töltse valami a nagy kerékjárati íveket, kapott egy szett 20x10,5" méretű 3SDM 0.04 felniszettet. A vadabb összképhez kicseréltük a gyári hűtőrácsot egy teljesen fekete RS6 rácsra.

Kíváncsi vagy, hogyan készült?

Az építés egyes részeit dokumentáltam, így könnyen megtekintheted egy rövid videó formájában!

A GOLFOM

Itt a Golfomról olvashatsz pár sort! Vele kezdődött minden...a meghülyülés. Igen, 5 éve került hozzám a kis Golf, azóta teljes az őrület. Autós zenék ("Szálljon a Dal!"), autós talik, fotózás, építés, stb. 5 éve semmi nem érdekelt, azt hittem a világ legszebb autója a matt kék fóliás kettes Golf, ami egyébként borzalmas állapotnak örvendett. Egy darabig el is voltam vele, de elkezdtem megkomolyodni. Egyik nap hazajöttem és letéptem a fóliát az autóról, lesz, ami lesz alapon. Ezzel sikerült elindítanom a lavinát. Teli lakat, teli fény. Új motor...majd miután az szétesett, megint jöhetett egy új. Turbó, porszlatók, stb. Hamar meguntam a gewindét is, mert nyilván agyig volt ültetve az autó és használhatatlan volt, úgyhogy bedobtunk egy airride rendszert, új gátlókkal, lufikkal. Belülre szereztem egy szett kék csíkos, hátul is fejtámlás Golf 3 GTI-Edition "nagy Recaro" ülést. Egy haverom megkért, hogy hozzam el egy másik havertól az éppen eladó Golf 4 Nardi fakormányát, amit véletlenül belepróbáltam a Golfba és, hát...szóval benne maradt. Új tetőkárpitot is csináltattam bele, valamint beraktam egy puha műszerfalat. Sok-sok felnicsere (volt pl. rajta Alfa Romeo GTA/GTV szett is...nem volt rossz) után most egy szett Cast13 RB4-en gurul az autó. Hirtelen ennyi jut eszembe, de lehet, hogy még frissítem ezt a részt! 

Van róla videó is!

Csináltam videót is már a kicsi kocsiról, de sajnos ez hirtelen felindulásból történt, így aztán csak egy telefon volt nálam. Talán így is jó anyag lett. Döntsétek el Ti!